Fina dagar med tandlöst grin

Jag vet inte hur många gånger per dag jag tittar ner på det där stora, tandlösa grinet och tänker att jag är lyckligt lottad. Att jag får dela mina dagar med Meja, känna den nya och omvälvande kärleken till en helt ny bebis igen, och njuta av sköna dagar. Det är en sådan lyx!

Igår hade vi en härlig dag med fin Gateau-latte och 12000 kompispromenadsteg in på kontot redan långt före lunch, och idag ställde jag in alla planer och njöt av en dag inomhus medan regnet strilade utomhus. Jag till och med uppskattade att det var just regn. Soffhäng, tvättberg, manikyr, ansiktsbehandling, hemmaträning, hushållsadmin, babybad, bus och så mycket gurglande bebisskratt så jag förmodligen förlängde livet med flera år bara sådär.

  
Men nu ska jag åter göra ett försök att ta mig iväg hemifrån utan barn för en kväll eller iallafall del av en kväll. Kanske går det framåt med flaskan nu när hon börjat få ”smaksensationer”? Både yttepytte lite päron, äpple, sötpotatis och banan har nått hennes gom men vi pratar mikroskopiskt så det gör säkert ingen skillnad. Men ändå!

Mot Villa Källhagen och en kväll i reseinspirationens och matnjutandets anda!