Hemma igen – hejhej vardag!

Jag och Meja landade sent igår kväll och kom hem runt midnatt. Ungefär sex timmar innan Henke lämnade hemmet för att åka till Arlanda vill säga. Undrar om han ens hann märka att vi kom hem? Haha! Det är dock bara en kortis så snart är vi fulltaliga igen.


Med andra ord var det dubbel-lämning som gällde imorse och ja – jag är inte så lite trött. Idag går jag på koffein i sin svartaste form och tar nog säkert en powernap så fort tillfälle ges. Men först ska jag prata skype med Annika och spela in för ett nytt avsnitt – jag är så Norge-pepp så detta småspontana avsnitt lär det bli en del prat om det misstänker jag! Jag har verkligen längtat efter att podda igen så det blir grymt kul. Kolla förresten vad fint PT By Emma skriver om Att resa-podden. Hon brände alla 10 avsnitten på en helg, finare betyg går inte att få!

Vardagen betyder annars snöblandat regn, tvättberg, fotbollsträning och matkasse. Bring it on!