En fantastisk dag – mot framtida händelser 

Vi hade en riktigt härlig (och sen) middag hemma igår, och i kombination med en bebis som helt plötsligt gör allt annat än att sova sig igenom nätterna utan mat, så var det med ganska trötta ögon jag vaknade imorse. Såhär såg varmrätten ut; Asiatisk biffsallad med alternativ biff och/eller lax (pga inte bara köttätare i sällskapet) och så dumplings och några olika dippsåser. Gott!

Jag hoppade dock ändå upp med riktigt gott mod, för jag hade en bokad tid för 90 minuters ansiktsbehandling. Lyxen! Och, trötthet går ju alltid att mota med en stor kaffe.

På hemvägen tog jag en lång promenad och insöp Stockholms atmosfär och konstaterade någon form av turistrekord i stan. Utanför stadshuset kryllade det av asiater, och på vägen mot stan, i gamla stan och upp mot Slussen märktes det väl att augusti är den tid då sydeuropéerna har semester. Det talades italienska i var och vartannat hörn och med selfiesticken dokumenterades stora leenden, tjocka täckjackor och ett vackert Stockholm.

Hemma väntade barn och kusiner, och vi hängde hemma (och på cykelavstånd) med alla barn – en dygn av kusinbesök inleddes. Jag konstaterade för övrigt att vi har galet mycket äpplen på träden hemma i år!

Men det som rubriken egentligen syftar till är något helt annat. För när jag kom hem berättade Henke att han fått tag i biljetter till Håkan Hellström i Globen i december. Galet kul! Och… det var inte allt. För innan dagen ens blev till kväll hade jag satt mig framför datorn och klickat igenom biljetter till den här fantastiska staden. Ser ni vilken det är? 

Min pepp för det sistnämnda är enorm. Hej resplaner 2017!