Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Målbilder Bali – sådant jag längtar efter

Vi har en rätt tuff resa framför oss, det ska jag inte påstå annat. Ett dygn med flera mellanlandningar och tre små barn – det säger väl allt? Dessutom sover inte Meja som en klocka direkt utan har olika små egenheter för sig och det kan säkert bli en utmaning. Jag är inte sådan som tar ut något negativt i förskott, men att ha realistiska förväntningar kan vara bra så att man orkar ta lite mer utmaningar.

Sedan är det bra att ha tydliga målbilder. Allt med strand, hav, pool och värme är förstås givet, liksom att äntligen få tid hela familjen ihop – men det finns några saker jag utöver det längtar lite extra efter och som är väldigt Bali.

Mango och smoothiebowls

Jag älskar mango, och barnen likaså. De ska få äta den ljuvliga frukten i massor, och Meja ska få upptäcka de tropiska frukterna hon också. Tydligen så är det högsäsong för mango just nu – yippie!

En knappt ettårig mango-Max på Fiji.

På Bali är det mycket ekologiskt/organiskt och raw som gäller, och deras smoothiebowls är vida kända – liksom många charmiga caféer späckade med färsk frukt att njuta av i vackra kreationer. Det ska jag unna mig varje dag!

Massage

Nu har jag burit barn i 9 månader plus ett år, och visserligen tränat men inte tagit en ordentlig massage sedan Meja kom till världen. Det är mer än hög tid, och på Bali är det lika mycket fokus på behandlingar och framför allt massager som i Thailand. Jag tänker att detta kommer vara något av det första jag gör!

Stella 5,5, Sri lanka 

Mat och en öl i solnedgången, med fötterna i sanden

Som jag längtar efter att gå på middag i flipflops, och beställa in något gott från menyn. Ge mig seafood och en kall öl, tack!

 

Hörrni! Nu drar vi snart! Håll tummarna för att vi får en så smidig resa det bara går!

Följ mig!

Fler berättelser
Sportarmband till underarmen