Fulltalig familj och ompackning pågår

Inatt kom Henke äntligen hem från vad som verkar ha varit ljuvliga dagar i Andermatt, så lyckan var stor för alla imorse vid frukosten. Barnen är sportlovslediga hela veckan – härligt att passa på när jag är föräldraledig, det är verkligen sista rycket nu. På måndag börjar Meja sin inskolning!

Så, nu packar vi lite hemma igen, men inte för en så stor utflykt. Det är ren lyx att ha mina föräldrar i Borlänge – som bjuder på så många möjligheter till härliga sportlovsaktiviteter. Romme alpin toppar som bekant vår lista och lockar mest, men även badkläder är med (AquaNova är grymt bra), skridskorna är framtagna och jag letar febrilt efter mina längdpjäxor som tycks ha gått upp i rök. Eventuellt har de förtvinat av icke-utnyttjande, men mitt hopp lever konstant och med många dagar i Dalarna (iallafall för mig och barnen) så hade jag ju hoppats få ta ett varv eller två iallafall.

Så nu taggar vi för skidåkning. Inte riktigt som Henkes i helgen kanske… men ändå.

Nu känns det verkligen som att vi är klara med resande för ett tag, och det känns så skönt. Fullt fokus på hemma – och lite fjäll emellanåt visserligen (och hoppet om mycket fjäll lever) – men annars lugnt i flera månader. Det kan vi behöva efter den här resemaxade vintern!

Annars är ju den här perioden som gjord för att börja planera mer inför sommaren, inte minst om man ska resa på ett sätt som är min absoluta favorit för ren veckas sommarsemester eller två. Men mer om det imorgon!