Mot livepodd och trendsnack på Caravan Stockholm!

Vet ni, jag och Annika ska livepodda igen! Eller, rättare sagt så ska vi nu livepodda tillsammans på riktigt. Förra året skulle vi livepodda på mässan Caravan Stockholm, men Annika fick förhinder av personliga skäl och istället ställde Peter från Freedomtravel upp och såg till att vi ändå fick till en uppskattad programpunkt (och här är min och Annikas podd om Att resa långt bort och nära). Så uppskattad punkt visade en mässundersökning så att jag och Annika nu blivit bokade att åter stå på scenen på Caravanmässan, och prata om resmål och sätt att resa.

Att resa-podden livepodd: “Trender inom resebranschen 2018”

I en liveinspelning av podcasten “Att resa-podden” får vi höra programledarna och reseexperterna Lisa Fahlåker och Annika Myhre lyfta några av 2018 års trender inom resebranschen, allt från destinationer till sätt att resa på.

Vi kommer alltså under vår programpunkt fokusera på resetrender 2018. Vi har släppt ett avsnitt om 2018 års resetrender – något som Annika sedan följde upp när hon representerade podden i direktsänd morgon-TV i början av året – men vi vill djupdyka i några områden. Planering pågår för fullt, men vi har väldigt många spaningar kring resandet 2018. Tre tydliga trender som jag tycker sammanfattar hur diskussionerna inletts 2018 är hållbarhet (som vi pratade om redan för ett år sedan, ni har väl inte missat vårt avsnitt om Att resa hållbart), delningsekonomi och “secondary cities“.

Vi kommer förmodligen att beröra alla de områdena igen, kanske lite i kombination också, men allra mest sugna är vi på att prata mer om just secondary cities. Att lämna klassikerna för att istället åka till landets andra eller tredje största stad känns roligt, mer unikt och mindre turistigt, och de har väldigt mycket att erbjuda den nyfikna resenären.

Vad tror ni om det? Har du någon secondary city du vill höra oss prata mer om, eller någon du vill tipsa om? Vi har förstås planer och sådant vi vill ha sagt redan, men tar gärna önskemål om det är något du vill höra mer om!

Men framför allt – kom och lyssna på oss;

Torsdag 15 februari, 11.30-12.00, Caravan Stockholm, Kistamässan

Hoppas att vi ses!

 

Följ mig!