Ljuset! Ljuset och Årstaviken!

Det är så underbart att vi är inne i årstiden då vi går mot ljusare tider. Och som det märks, varje dag!

Morgnarna är aldrig längre mörka, hur tidigt jag än cyklar till jobbet. Och kvällarna är inte länge kolsvarta. Mina cykelturer går längs samma väg varje dag nu när underlaget är lite utmanande, men jag klagar inte. Det går inte att tröttna när det är så fint – och ljuset ger den enda omväxling jag behöver.

Några av Årstavikens olika platser under morgon- och kvällsfärd. Visst är det vackert?

Denna vecka har det blivit dåligt med cykling dock på grund av vobb med en hängig Stella ett par dagar och ett väldigt rännande i övrigt. Undrar hur stor skillnad det är i ljus nästa vecka? Det känns som att jag jagar sådan i år. Min nästa resebokning är för att för första gången uppleva midnattssolen, och det på ett par skidor. Orimligt pepp på det!

Men nu – dags för fredagsjobb följt av en lite escape och firande. Det är en stor dag idag!

Följ mig!

Mer läsning...
Åre sommar Storulvån
Den friska luften och Åre-livet