Att resa-podden mot framtida föreläsningar och livepoddar

En bonus med mitt bloggande, och mitt och Annikas poddande, är att få göra andra saker som är relaterade skrivandet och fotandet. Att få livepodda var från början en dröm för oss, och det fick vi göra för första gången förra året på Caravan Stockholm. Vi följde sedan upp det med att göra samma sak i år igen.

Här kan du lyssna på avsnittet som spelades in live på Caravanmässan.

Snart ska Annika föreläsa för ett gäng i turismbranschen om hur man kan jobba med nischade resebloggare. Det är förstås ett annat spännande område som handlar om erfarenheter som influencer inom resor snarare än de från resorna i sig.

Jag hoppas verkligen att det blir fler gånger av livepoddande och föreläsande. Det är nervöst och kittlande, men oerhört roligt!

Till nästa gång – för sådana blir det förstås – har jag förberett så att vi kan se tydligare och snyggare ut på scen eller mässgolv. Det passade toppen att jag blev kontaktat av Skyltmax som gör alla möjliga olika sorters skyltar – i ett enormt utbud. Det var riktigt kul att botanisera runt på deras sida, men med tanke på förhoppningsvis kommande roliga uppdrag och tillfällen att representera så fastnade jag för att göra en snygg roll-up åt Att resa-podden. En sådan roll-up kan man designa och göra själv här. Jag trodde för övrigt att det var dyrt att göra en stor roll-up, men det är det ju verkligen inte.

Såhär såg vi ut när vi livepoddade senast.

Fototack: Peter, Freedomtravel.