Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Hej Halmstad via Askersund

Tidigt igår eftermiddags satte vi oss i bilen i Borlänge för att ta oss de 56 milen till Halmstad. Med det gick vi ifrån mina bästa åka bil med-barn-tips som är att inte åka mitt på dagen. Inte heller hade vi med minsta lilla färdkost eller annat, och ingen i-Pad hade fullt batteri. Alla fel. Jag kan dock konstatera att övning på bilåkande nog är det som ger bäst effekt, bättre än några andra tips. Vi kom inte fram förrän 7 timmar senare, och gnället var i det närmaste obefintligt. Lika oväntad som tacksam jackpot!

Halmstad välkomnade oss med vackert sommarnattsljus och varma vindar. På Östra stranden känns vattnet väldigt uppvärmt och badvänligt, och det är det enda jag önskar av den här veckan.

Det var några år sedan vi hade riktigt bra väder i Halmstad, och jag är egentligen inte en person som föredrar att spendera långa dagar på stranden utan gillar när det lättas upp med utflykter – men i år är jag egentligen inte sugen på något annat än riktigt lata dagar. Jag har ett sådant enormt behov av det! Fy vad den här våren varit intensiv, och inte minst har de senaste två månaderna varit orimligt tuffa. Jag får alltid energi av att göra saker, men den här gången känner jag i hela kroppen hur jag bara vill anamma lugnet, och ha ett yogiskt mindset i allt. Det kommer inte naturligt, att leta lugn alltså, men jag måste verkligen.

Jag behöver dock vädret med mig lite för det. Och harmoniska barn. Än så länge verkar det lovande.

En glass i Askersund

Vi är inte heller allt för bra på att stanna längs vägen utan kör gärna raka vägen till vår måldestination, men igår tajmade vi pausbehovet just som vi närmade oss Askersund, och det var första gången vi stannade till där. Jag hade faktiskt ingen koll på att det är så fint! Det var ett riktigt grymt glass-stopp.

Så, första semesterdagen idag. Så välkommen!

Följ mig!

Fler berättelser
Dagens rasta barn…