halmstad östra stranden

God lördagsmorgon från Halmstad!

Igår efter jobbet satte vi oss i bilen för 5 långa men på något sätt samtidigt ovanligt snabba timmar ner till Halmstad. Så här vaknade jag – strandnära.

Vi ska på bröllop idag, och ett tag kändes det långt att släpa med barnen den långa resan för bara en kort helg men här är farföräldrarna så det är rätt givet, och väl på plats kändes det så självklart och värt resan. Barnen föll in i sommarkänsla och var lite som kor på kosläpp. Helt speedade och sprang runt huset, och letade i hörnen efter sådant de inte sett sedan förra sommaren. Känslan känns igen. Vissa ställen är så starkt förknippade med vissa känslor. Här är det semester och sommar.

Det är troligtvis så att vi inte hinner hit i sommar, för första gången på väldigt många år, så lite extra välkommet är det med några dagar här, även om det inte direkt är i mesta sommarvärme.

Jag var pigg imorse trots att vi inte var allt för tidiga i säng igår, utan satt uppe med grill och vin när vi kom fram. Det pigga nyttjade jag till att ta en spontan liten runda längs stranden. Ynka 5 kilometer men åh så skönt! Jag njöt så när jag joggade längs stranden bort och tillbaka genom den lilla skogen just bakom sanddynerna.

Snart lämnar vi barnen med farmor och farfar här på Östra stranden och beger oss in till stan, jag och Henke. Checkar in på hotell, träffar upp vänner och gör oss redo för bröllop i Vapnö kyrka och sedan fest i härliga Heagårds skafferi. Härlig helg!

Följ mig!

Mer läsning...
lisa stockholm tak
Asian Post office, Misshumashu, Pharmarium och plankstek i Gamla stan