snapshots bröllop halmstad

Snapshots bröllopsstyle

Tänk för några år sedan. Då var det bröllop regelbundet, och vi hade flera år i rad när det var upp till fyra bröllop en och samma sommar. Det var tider det. Nu har vi passerat 40 och det är ärligt talat fler separationer än bröllop runt oss. Extra härligt med andra ord när det faktiskt dyker upp ett riktigt härligt kompisbröllop med alla klassiska ingredienser. Fin kyrka – Vapnö kyrka en bit väster om Halmstad, strålande brudpar, blomblad och ris, gulliga näbbar, fin sång, blommande träd och skir grönska, halländska vidder och middag och fest på Heagårds Skafferi. Så fint, från vigsel vid 14 till vi med ömma dansfötter hoppade in i taxin från lokalen 12 timmar senare.

Jag frågade varken brudpar eller gäster om att vara med på bloggen, så ni får ta lite bilder för stämningens skull i princip utan människor. Härligt, visst?

Följ mig!

Mer läsning...
stockholm vinter
När Stockholmsvintern överlevererar