Ett nytt rum. I rummet.

För några månader sedan skrev jag om hur enormt trötta vi kände oss på vår låååååånga vägg i vardagsrummet och den där vit-vit-vita känslan. Vi spekulerade länge i om vi skulle sätta upp någon form av fototapet men hade svårt att bestämma oss. Sedan kom vi hem till min bror och svägerska E och deras superhärliga hus och då hade de en ny tapet på en av väggarna. Vi tyckte den var supersnygg men tänkte inte nämnvärt på det men ett tag senare kom jag på att jag skulle ha den som lite inspiration i att leta på en själv. Leta tapeter, usch alltså – det där jobbiga jobbet som tar forever and ever.
Så blev det inte.

Istället berättade E att de hade rullar kvar som vi kunde ta om vi ville. Så vi tänkte inte mer helt enkelt utan valde att köra på det. Så igår kom mina föräldrar och pappa satte upp den på tänkt vägg, dvs som för att dela av matsalsdel och vardagsrum i vårt stora vardagsrum. Och titta vad fint det blev!

20140208-080931.jpg

Stilen går toppenbra ihop med befintliga möbler och tapeten är fin, stilren och ombonad på samma gång. Eijffinger är märket, Grand gala foral leaf modellen.

20140208-080946.jpg

När tänkt vägg var tapetserad kände vi att det skulle bli allra snyggast effekt att fortsätta runt hela burspråket så det gjorde vi, och snälla pappa gjorde det med glatt humör men en hel del höga suckar över jobbiga inslag som vattenrör utanpå väggen osv.
Resultatet blev att kännas lite som ett rum på Grill eller Niklas. Så otroligt mysigt och fint!

20140208-081002.jpg

Hela vardagsrummet fick ett lyft av tapeten tycker vi, och kunde inte vara mer nöjda. Tack O&E för inspiration (val) och tapeter och pappa för uppsättningen av dem. Snacka om grym födelsedagspresent! 🙂

20140208-081021.jpg