Snygga wallies…

Det är inte lätt att hitta! Alltså, ja, det finns en hel uppsjö av väggdekorationer på nätet. En fondvägg med fin tapet, som t.ex den här,  skulle såklart funka också, men jag vill inte att det ska behöva bli så avancerat, utan några få, snygga wallies som muntrar upp skulle räcka.
Men hur jag än har sökt har jag i princip uteslutande hittat väggdekorationer i rosa, lila och andra pastellfärger, om man inte vill ha de som uppenbarligen riktar sig till småkillar och har blåa nyanser och motiv av spindelmannen, bilar och andra "häftiga" grejer . Suck!
Så länge Stella är för liten för att välja själv så blir det inga pastellfärger i hennes rum! Jag är helt inne på tema limegrönt och rött (vit bas förstås). Klara, fina och inte allt för uppenbart tjejiga färger.

Hade Stella varit lite mer prinsessig (eller hm, om hennes mamma varit det ska jag väl säga) hade Sandbergs tapet Isabella i guld eller turkos (absolut inte rosa!) varit fin. Men nope! Jag är mer ute efter nåt sånt här i andra färger.

Stellas inrednings-önskelista:
Fatboy i limegrön
– Nåt lattjo till väggen (läs ovan)
– Vita tavellister, ca 80 cm, att sätta hennes fina barnkammar-böcker på (varför har IKEA slutat med de små smidiga?
Vit Stokke Tripp Trapp stol med vit insats och svart- eller brunprickigt tyg.