Framgång med flaska

Vi har fortsatt att öva lite flaska om kvällarna, för även om jag gärna helammar ett bra tag till så känns det som ett bra komplement. Givetvis går min lilla snäcka i första hand, men hur än det är så kan det vara skönt att kunna ge sig iväg någon kväll någon gång, och dessutom mysigt för pappan att också kunna ta 100% ansvar.
Innan Stella kom hade vi sett framför oss att kanske kunna lämna henne första gången på M&L’s bröllop, men eftersom flaskan inte funkade så blev det inte så. På fredag ska vi som tack för toastmasteriet göra något hemligt med M&L, så då ska vi göra ett nytt försök att lämna Stella med sin mormor och morfar. Det blir i sånt fall första kvällen för oss själva sedan hon kom i mitten av Juli.

I förrgår fick Henke i henne runt 180 ml ersättning, och sedan somnade hon i sin säng efter att han vaggat henne lite. Framsteg! Vid uppvaket en halvtimme senare (som hon har 3 dagar av 5 ca) fick jag dock rycka in. Igår ville hon inte ha flaska alls (vi började nog lite för sent så hon var redan för trött). Och idag har hon åter ätit ersättning, 140 ml (fast hade ammat en timme innan) och somnade sedan i princip helt utan protester i sin säng, med hjälp av Henke.
Härligt framsteg!

Vi ska nu öva på hela veckan, sen blir det tillbaka till helamning men med lite underhåll av flaskkunskaperna varannan kväll eller så. Håll tummarna för fortsatta framsteg!