Det var länge sen sist…

dagens Dagens skrev jag ju om hur otroligt lätt Stella somnat i sin säng idag. Så också ikväll – på utsatt tid la jag ner henne klarvaken men trött. Klappade typ två drag, och gick sen ut. Jag hörde direkt i babywatchern att hon somnat, och mycket riktigt – när jag kollade in ett par minuter senare sov hon sött. Duktig! Och det var ju skönt, eftersom jag var själv hemma, och hade Carro på besök.

Men… sen vaknade hon som alltid på 30-minutersskarven, runt 8. Det var lite halvknöligt att få henne att somna om, och otålig som jag var eftersom jag hade besök så gjorde jag generalmisstaget – ammade henne så hon skulle somna om snabbt. Att jag inte lärt mig! Jag VEEET ju hur det blir då! Jajejemen, jag lade ner henne och hon somnade. Och vaknade 5 minuter senare. Än en gång – samma sak.
Kl kvart i 9 var det lika bra att kapitulera, och sedan var hon vaken med oss och hade lattjo hela kvällen. I skrivande stund så sover hon fortfarande inte. Vi tittar på sporten.

Suck… Men men, det var ju säkert en månad sen det blev såhär sist. Så nu hoppas jag istället att hon sover riktigt länge inatt. Mm, drömma går ju…