Jeansshopping

Idag har jag gjort något som är bland det värsta jag vet – nämligen shoppat jeans. Det har varit så otroligt tråkigt att kolla i garderoben och konstatera att de nyaste som inte har en stor resår som går över hela magen är över två år. Medan jag inväntat att kroppen helt ska återhämta sig efter bebis så har jag köpt ett par "under-tiden-jeans", men halvfula från Zara och ett par Cheap Monday som redan från början var trasiga i dragkedjan har inte känts så skoj. Så idag var det dags.

Nu sitter jag här hemma med ett par ljusa Acne på mig, och undrar vad de menade med "ta absolut inga större, de går ut sig!". Hur många timmar tar det? Bör jag sova med byxorna på?
Ja, eller bör jag ta det andra par jag köpte hem eftersom jag inte kunde bestämma mig, vilket var ett par från Tiger. Något mjukare och därmed bekvämare, men kanske känns Acne lite roligare…

Problem, problem, problem! Men eftersom jag är glad att överhuvudtaget ha fått på mig några i okej storlek så är det väl ett lyxproblem antar jag….

Acne modell Hex, Tiger modell Skogsberg (köpte dock ljus tvätt). Och näe…. såhär ser de såklart inte ut på mig, detta är taget från deras hemsidor, och sitter säkert på något med storlek 25 eller nåt.