Aspuddsparken och en ritkigt grym dag

Igår hade vi en dag som var som taget ur en instruktionsbok för "riktigt lyckad föräldraledighet". I trevligaste sällskap – Lisa & Irma, H & Elias – begav vi oss till Vinterviken och Aspuddsparken. Jag får lite backning på att vara där allt för sällan, med tanke på att det bara är en halvtimme max att gå hemifrån oss dit.

Först lite lunch på Vintervikens trädgårdscafé, där vi fick god foccacia till helt okej pris, och satt i ett växthus där man nästan kunde låtsas att det var sommarvärme.


Sedan gick vi till Aspuddsparken, där det finns en massa djur – hästar, getter, får, hönor, kaniner mm. Stella (och de andra barnen) var verkligen fascinerade vid djuren.


På  betryggande avstånd…
Sen gick vi till en av alla lekområden i parken, där Stella tittade på sina mer rutinerade sandlådskompisar, röjde runt i sanden och åt några nävar. Fast gräva var överkurs, tyckte hon… Det kanske kommer nästa gång. 🙂


Sen tyckte hon några större tjejer i ett lekhus var mer intressanta, så hon klättrade ur sandlådan, kröp dit och klättrade in. Tjejerna var så söta så, och sa "Vi bor här, men Stella får hälsa på".


Stella vid roliga stora tjejerna i roliga huset. Outfit: keps Kik Kid, jeans NameIt, klänning PoP.
I parkar med "parklek" finns alltid skötrum mm, och billig fika – så också i Aspuddsparken. Här med sällskap av hönor runt stolsbenen – charmigt värre. Typiskt Stockholm. 😉


Stella sammanfattar dagen med ett stort leende! Precis som jag…