Hem, ljuva hem

Efter 11 dagar i Dalarna är vi nu äntligen hemma igen. Så underbart! I söndags började jag bli MER än mätt, men efter en mysig kväll på stan bara jag och H med middag och några drinkar så var det skönt att bara softa. Och igår roade jag och Stella oss gott, då vi åkte till Maserhallens äventyrsbad med 4 av mina tjejkompisar och deras 7 barn inklusive efterföljande lunch och fika. Superkul… och tur att det hände något, annars hade jag nog blivit tokig. Men anledningen att vi väntade ut helgen var att H skulle på svensexa igår, så först idag var vi redo att rulla mot Stockholm.

Tidigt imorse drog jag och S, och åkte förbi Ågs Bruk och hämtade H & M. De hade avslutat svensexan hos vänner som haft världens bästa Ernst och hans Sommar med Ernst" på besök de senaste veckorna. En bastubåt, ett båthus och en jordkällare har han jobbat med där – helt fantastiska resultat, missa inte programmet som går nästa och nästnästa vecka!

Nu 3½ timme senare är vi hemma, och det känns helt underbart. Jag är trött efter att ha sovit dåligt inatt och sedan kört 3½ timme, och H rusar omkring och packar upp och grejar. Och ser nånstans inte så nöjd ut. Usch. Det är inte så skönt att vila när man liksom får dåligt samvete på samma gång… Bu och bä. Såklart bra att han har lite plockenergi, men jag har det verkligen inte. Och förmodligen borde jag inte ha dåligt samvete för att jag vilar lite, när han varit ifrån oss i 1½ dygn, och även golfade i söndags.. Hm. Fast egentligen ser jag mest fram emot att Stella ska somna så jag kan ta en liten lur med gott samvete.

I min egen säng. Åh, hem, ljuva hem!