Underbar galleria och finfin service

Okej, jag är kanske lite färgad. Men jag tycker verkligen att Liljeholmens nya galleria – Liljeholmstorget – var himla bra! Alla stora kedjor fanns där i form av fräscha butiker. Kedjorna var dock inte allt som tur är – det blir ju lätt lite trist då – utan även några butiker med ’roligare’ utbud fanns. Dressroom, Therlunds och Perfect Lifestyle var alla snygga butiker med lite roligare utbud och märken. På Perfect Lifestyle hittade mamma en jacka från Sand. Då den fanns hemma i alla storlekar utom just den hon ville ha, så ringde de runt för att få tag i den och fixade in den till butiken till dagen efter från Sand-butiken på Drottninggatan. Trots detta fick mamma öppningsrabatten på 20%, förutom otroligt trevligt bemötande. Sånt gillar vi! Och hyllar såklart på en blogg, om man har en. Tack Perfect Lifestyle för fin service, vi kommer tillbaka!

Kvantum med en riktigt stor charkdisk är givetvis en annan favorit, och jag lovar att jag kommer att njuta när jag åker förbi där på vägen hem från jobbet för att handla härliga råvaror till middagen. Direktingången till SATS är också nice.

Förbättringspotential finns dock minst sagt på food courten. Dåligt utbud, trist mat till dyrt pris och allmänt stökigt var vår upplevelse då vi käkade där på söndagseftermiddagen. Hoppas verkligen på skärpning!

Stella tyckte väl också att gallerian var schysst. Iallafall när hon slapp sitta i vagnen, utan fick springa runt  bland invigningskaoset som varit hela helgen… 🙂

2009-10-24 iphone, oktober, 2009 002