Härligt härligt men farligt farligt

Idag hade jag ett ärende till Fridhemsplan efter jobbet, så då passade jag givetvis på att ta en liten sväng förbi Små Grodorna för att kolla hur Villervalla-utbudet såg ut. Jag har alltid älskat de kläderna, och nu med dagis så känns de ännu bättre – verkligen kanonkläder att slita på (eller inte slita på, överlägsen kvalitet), färgglada, sköna och fina.

Och tänka sig – det inte bara fanns en massa fina vårnyheter, utan höstkläderna var på halva priset. Underbart. Lite höstigare färger, men det var en härlig lila bas både i de randiga och stjärnmönstrade kläderna så jag gick loss. Strumpor, strumpbyxor, velourbyxor, bomullsbyxor, tröja och tröja fick det bli. Så fiiiiint! Och så lycklig man blir när det är rea. Fast lite konstigt är det att det sedan ändå blir så dyrt när man väl ska betala, haha. 🙂

  1. Ska också ta mig ett ärende till Fridhemsplan i veckan 🙂 Är också väldigt förtjust i Villervalla. Så tråkigt nu när Sigge bara har underställ på dagis, skulle vara mycket roligare att gå dit i stjärnor och velour, för mamman i alla fall 😉

    1. Det fanns inte supermycket, men en del iallafall – och jag såg bodys och heldräkter i små storlekar i flera färger så något ska det säkert finnas kvar senare i veckan också. Om det inte passerar fler shopaholics som mig innan dess vill säga. 🙂
      Precis, jag som älskar klänningar och lager på lager har fått kämpa hårt för att komma till en nivå där mjukiskläder känns schysst – det är ju trots allt bäst lämpat för dagis, men blir det finfina villervalla-grejer så känns det iallafall lite bättre.., haha.

  2. Vad är det för boende ni har tittat på?
    Enda nackdelen jag hittade med Vemdalen var liftarna. Det finns ju ingen sittlift, utan det blir långa åksträckor i just liften, för mig som brädåkare är det en rätt smärtsam historia för låren. Men ni skidåkare kan nog säkerligen slappna av bättre än vad jag kan, dessutom har ni inte en hård plastbit som sitter och skaver mellan benen!

    Jag hade aldrig hört talas om Villervalla förrän jag fick syn på en klänning som satt på en liten tjej för några veckor sen, sen dess har jag funderat konstant på att handla på mig lite kläder därifrån. Kanske dags att kolla upp lite återförsäljare!

    1. Vi har velat fram och tillbaka för vi visste inte om vi skulle få med oss en familj till – men nu verkar de ha bestämt sig för att inte följa med så då lutar det åt en lägenhet i Vemdalsskalet, Skalshöjden tror jag det heter just där denna lägenhet ligger.
      Hade vi blivit fler hade det nog blivit Björnrike eller Klövsjö. Tror skalet är lite större? Sittliftar ska det finnas iaf. 😛 Fast jag har lagt ned snowboard sedan några år (efter tjat från min man som är inbiten skidåkare) så vi är inte lika sittliftsberoende – men jag vet vad du pratar om, grymt jobbigt att åka ankarlift med bräda efter några timmar.

      Villervalla har sååå fina grejer och kanonkvalitet. Små grodorna rekommenderas verkligen!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *