Årets underdrift

Stella har superkänslig hud vad gäller framför allt blöjregionen. Minsta lilla och hon kan bli tokröd. Numera vet jag det och rodnad är inte förknippat med lika mycket ångest som när hon var bebis och jag varje gång undrade vad jag gjort för fel.
Så ibland ursäktar sig dagispersonalen när hon (ungefär två gånger i veckan) kommer hem som en babian. Men vi vet ju det de också alltid säger – hon är så känslig!

Så när de igår sa att hon varit lite lös och fått ”lite röda prickar” så reagerade jag inte nämnvärt på det. Så… När jag tog av hennes brallor och såg 2*baksida lår (!!) som var helt sönderfrätta (!!) blev jag både förvånad och riktig irriterad. Känslig hy försvarar INTE en trasig rumpa!

Usch, förstå vad ont det ska göra! Tack och lov är det redan idag mycket bättre – Inotyol is da shit!

  1. Nu kommer äntligen en kommentar från mig :o!
    Stackars lilla tjej. Tuva reagerar precis likadant och det inträffar hos oss oxå minst en gång i veckan. Och som du säger, inotyol ”rules”.
    Men Tuva har nog aldrig sett ut så som Stella gör på bilden. Usch o fy, hade det varit Tuva vet jag inte vad jag hade sagt till personalen. Anders hade nog fått lämna henne dagen efter på dagis…….

    1. Hej Jennie, KUL med kommentar från dig! 🙂
      Näe… jag var INTE nöjd med dagispersonalen (minst sagt)… men är nog lite konflikträdd ibland för jag frågade bara lite sådär lagom typ (det var Henke som lämnade på morgonen). Måste tuffa till mig.

      Hoppas allt är bra med er!

  2. En annan sak som också is da shit är A-creme från Apoteket, det provade vi när vi inte hade annat på besök hos mamma, hjälpte direkt! Lite krångligare dock då jag tror den ska förvaras i kylskåp… Men den var verkligen super så det kan nog vara värt det!

    Kram!
    /J & M

  3. Jisses! Menar du att hon får utslag även på låren?!

    A har fått ett rejält utslag en gång (i samband med tänder), men lite inotyol och det var över på 3 timmar. Helt underbar kräm! Nästan lite synd att jag inte har mer användning för den på något konstigt sätt.

    1. Näe – inte vanligtvis. Det här var första gången. De sa liksom ”hon har varit lös, och bajsat igenom sina byxor” (ALDRIG hänt förut någonsin – så var väl tjorvig i magen). Men inte ett ord om detta mer än ”…och så då fick hon lite prickar på rumpan”. Men hela baksidan lår!?! Med typ variga brännsår. Uhh. Men rejält med inotyol på kvällen och på morgonen återstod ”bara” små sår. Mirakel, indeed. Men var glad för att du slipper använda den så ofta 🙂

  4. Pingback: Så fruktansvärt ARG! « Stella * By * Stardust

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *