Pimp my feet

Nu ska Stella äntligen få slippa stora stövlar var eviga dag. Våren är här och med den hennes första riktiga springskor.

Jag åkte till Sickla igår för besök på Barnskospecialisten. Det är en då underbar affär. Överlägset utbud och inte bara väldigt kunnig utan även oerhört trevlig personal. Med talang. Två vilda barn som skrek och inte ville låta fötterna mätas tystnade direkt när duktiga personalen tog över, och provade utan protester ett flertal modeller. Magi. 🙂

Stella fick ett par svarta adidas med guldränder (skulle gärna ha nåt liknande själv faktiskt). Lagom dagissko, nätta och lätta, 250:-.

Skor är ju för övrigt väldigt dyrt. Ca 550 kr för vikingskor med Gore tex, vilket dock är en väldigt funktionell och användbar sko att alternera med på dagis vid lite våtare väder. Då tackar vi Tradera – återanvändning är ekonomiskt, miljövänligt och allmänt bra. 100 pix inkl frakt fick jag ge för dessa (som dock är aningen stora i nuläget). Lite slitna men de skulle se precis likadana ut efter en dag på dagisgården, så det kvittar!