Köksbordsspaning

När vi flyttar måste vi köpa ett köksbord. Vi har i dagsläget öppen planlösning, och bara ett matsalsbord typ -men det får stå i det stora vardagsrummet i nya lägenheten. Vi har siktet inställt på ett runt bord med några nätta stolar. Jag skulle kunna tänka mig nåt gammalt bord också, typ ett slitet och slipat träbord – men det lutar åt ett nytt.

Här är några fina bord i olika prisklasser. Kan ni se vilket som kostar vad – priserna är 1700, 2000, 3000 och 8300. Och vilket tycker du att är snyggast (på bild alltså – live kan ju vara nåt helt annat…)? 🙂

    1. Näe, billigast faktiskt! Det är IKEA’s. 🙂
      Jag gillar det också riktigt mkt, och hoppas att det inte ser billigare ut live…

  1. Det vita, billigaste från Ikea är super enligt mig och Björn (vi läser tillsammans haha). Men köp för allt i världen inte mios ”sjuankopior”, dom gick sönder allihopa för oss. Kram

    1. Jag håller med, ska kolla in det live idag- vore ju praktiskt om det billigaste för en gångs skull också var det man gillar mest. 🙂
      Kul att ni läser tillsammans, hälsa!!

      1. Bra tips om stolarna förresten, för det är såklart någon sån variant vi är inne på – myran el. sjuan-”inspirerade” 🙂

  2. Jag är lite tråkig i min stil, så jag gillar bäst det som är ”lagom”, alltså gillar jag bilden där stolarna finns med.
    Lite Mio-style över det hela!

    (Svart ÄR snyggt, men jag stör mig på att se ALLA partiklar överallt)

    1. De är väldigt lika de båda vita med kromat ben, det med stolarna är från Stalands och kostar 3500 inkl stolar – inte så dumt. Det längst upp till höger är Mio – nice men dyrast med 8300 så det blir det nog inte. Jag ser ingen direkt skillnad på benen – måste kolla live.
      Men det blir nog ändå det vita eller det svarta… Svårt, alla 4 är ju jättefina.

      1. Sant med svart ang. dammet. Har pratat om att köpa ett vitt sideboard/mediebänk just av den anledningen och inte svart. Men ett bord med två småbarn lär nog dessvärre behöva torkas varje dag oavsett, haha. 🙂

  3. Fast nu ser jag att jag gillar foten bättre på bordet som ser ut som det med stolarna, fast är utan stolar (det vita med stålfot alltså)!

  4. Pingback: Flyttlängtan och köksinspiration « Stella * By * Stardust
  5. Nu ger jag mig in i leken oxå :o)! Vi har det vita ikea-bordet. Jag tycker det är mkt snyggt, men tyvärr måste jag säga att det inte är helt 100. Det blir jätte lätt märken i bordet. Vi har fått flera märken, av både stora och små barn! Det är med andra ord inte bara Tuva som gör märken…. Är det bara lite ojämnt under en tallrik kan det ge märken när man skjuter den t ex åt sidan. Det är i alla fall min uppfattning. Hej hopp!

    1. Men gu va bra med en inside om det!! Det är ju trist om det blir att se slitet ut snabbt. Faktum är att det på varuhuset hade som enda dålig att det var typ helt kolsvart nedtill efter massa skor – men vi tänkte att det väl bara var just där med ytterskor osv. Men det kanske helt enkelt var ett tecken på att det slits lätt!
      Då är det klart värt lite extra på ett annat som kanske håller bättre… MEn synd för det är ju snyggt med att det är helvitt i fot och allt.

      Hoppas allt är bra med er!! Kram

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *