Bäddsoffa Beddinge Lövås

Dagens IKEA-sväng var för att spana bäddsoffa.
Det sista rummet i lägenheten kommer få bli något av ett allrum. Bäddsoffa för gäster, men okej för Stella & kompisar att sitta i och titta på TV/DVD. Någon form av bokförvaring (ej hylla), arbetsplats. En utmaning, kreativitet ligger på önskelistan.

Bäddsoffan behöver bara vara enklast möjliga, ta lite plats. Vi tycker att Beddinge från IKEA är helt okej. Nu är frågan ”bara” vilken klädsel det ska vara. Vissa känns lite för mycket ”pojkrum” kan jag tycka. Å andra sidan är de dyrare kanske ändå inte värt priset eftersom den är så enkel. Hm. Vilken skulle ni valt och varför?

 

Klicka på bilden för större!

Ransta mörgrå: Billigast, enklast. Helt okej. Pojkrumskänsla?

Genarp vit: Rätt fin, men gillar jag verkligen tyget..? Opraktiskt med vitt..? Å andra sidan så är det tvättbart. Kanske en bra kandidat.

Edsken mörkgrå: Finare med lite rejälare tyg, känns mognare och mer exklusiv (förhållandevis) och stilren i all sin enkelhet. Favorit. Men lite för lik tyget i den vi ska ha i vardagsrummet?

Edsken brun: Samma som ovan, men mörkbrun istället, så det skulle bli att skilja sig något från vardagsrummssoffan. Men passar verkligen soffan som sådan med ett sånt här tyg?

Några frågetecken uträtade under dagens IKEA-besök, och ännu fler nya skapade. Klart är att vi kommer behöva köpa en sån här soffa snart, för den behöver vi ha under tiden vi inväntar leverans av den nya.