Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Lite siffror…

2 – för antalet månader till julafton (igår). Två månader sedan var slutet av augusti, jag minns det som det var igår…
6 – för antalet måndagar jag har kvar på jobbet. Jag gillar inte måndagar. Och helt plötsligt är det bara 6 sådana kvar, och helt plötsligt börjar det kännas okej att gå hem på föräldraledighet snart igen. Det tyckte jag INTE när jag kom tillbaks till jobbet igen efter sommaren, då var jag långt ifrån “klar”. Men det blir väl lite vad man “måste” ställa sig in på, och nu ser jag fram emot föräldraledighet igen.
32 – för veckan jag nu är i. Det låter mycket på riktigt för första gången. Som sluttampen. Wow.
61 – Dagar har jag till (beräknad) förlossning, och jag har gjort 78 procent av graviditetstiden.

Upploppet – jag är redo! 🙂
Undrar vad siffran är för antalet dagar till den dagen då jag kommer känna mig pigg igen..?

Följ mig!

Mer läsning...
Om workshop på Lofsangruppen studio (träning efter graviditet)