Vanligtvis i Stockholmarnas värld så brukar man räkna med att vintern blir snöfri på det stora hela. På sin höjd slaskig. När vi köpte buggan för två år sedan fick vi höra att vinterhjul till var sååå onödigt, det behövdes inte här. Vinterskor brukar man köpa typ i februari, om det mot förmodan börjar snöa.

Men i år är det annorlunda. Att förra vintern var kallare och framför allt snöigare än någonsin tidigare har verkligen satt sig på folks hjärnor. Nu förväntar sig alla en riktigt kall och snörik vinter även i Stockholm verkar det som. När barnvagnar diskuteras så pratar man om vilka hjul som klarar av höga snövallar. Folk köper Sorrel-kängor som aldrig förr.

Jag är såklart inte annorlunda. Så nu har jag förberett mig genom att köpa ett par nya curlingkängor, då mina gamla som hängt med i flera år gav upp efter förra årets monstervinter. Småtråkigt köp, men jag vägrar vara kall om fötterna i vinter. Bäst att vara redo redan i oktober, för här i Stockholm har vi snö från november till april, minst. 😉


Clarks Originals Jez Curve Curlingkänga

Följ mig!

Mer läsning...
Min garderob i Dubai – vilken klädsel gäller där egentligen?