Stor säng och wallies

Vi bestämde oss för en Kritter från IKEA till slut, och när IKEAs lagerstatus visade att det fanns 4 kvar så chansade jag och J… och jag tog sista paketet från hyllan. Flyt!

Stella var entusiastisk och ropade glatt ”jaaaa” när vi pratade om nya sängen och det var inga problem att byta ut den gamla utan hon ville ligga och mysa och testa sängen och så.

Så när vi placerat in sängen så satte vi upp walliesen jag beställde för ett tag sedan – trädet med fåglar mm. Det blev en riktigt fin sida i rummet tycker jag, och mysigt med sängen i hörnet innan för garderoben. Ska bara komplettera med en lampa där.

Stella myste ordentligt i sängen vid läggdags, men sen var upplägget precis som varje dag de senaste 3-4 dagarna (hon har preioder på runt 5 dagar i stöten). Dvs, en välling, upp för att kissa, en välling till, och sen ”jag vill sova i mamma och pappas säng!”. Så då fick hon det, för där gosar hon ner sig och somnar på en gång. Så det intressanta blir snarare att se reaktionen inatt/imorgon bitti eftersom vi lyfter över henne när vi lägger oss. Hon hann ju iallafall bekanta sig med sängen och verkade tycka att det kändes ”hemma” och mysigt. Och hon var fascinerad att hon kunde gå ur själv och att det var ”öppet”.