Mjuklift till Bugaboo Bee +

Nu sitter jag hĂ€r med mina vagnfunderingar igen. 🙂

Ett av mina alternativ i denna ”ha tvĂ„ barn men ingen syskonvagn”-planeringen Ă€r ju att ha bebisen i sele och Stella i Been vid behov. Jag har ocksĂ„ tĂ€nkt att en kombo dĂ„ Ă€r att om Stella inte vill Ă„ka vagn sĂ„ kan jag lĂ€gga bebisen i Bee’n i en mjuklift – en mjuklift som jag enkelt kan placera under vagnen dĂ„ Stella sitter i vagnen. Mycket enkel och smidig lösning.
Dessutom kan bebisen flytta till Bee’n mer ”konstant” senare i vĂ„r, och Stella dĂ„ fĂ„ tillbaks bĂ€sta sittvagnen; Swiften. Bebisen lĂ€r inte fĂ„ plats i Swift’ens liggdel sĂ€rskilt lĂ€nge Ă€ndĂ„, den Ă€r visserligen ganska lĂ„ng men smal.

SÄ en mjuklift till Bee Àr nÄgot jag funderar pÄ att komplettera med.
Det finns nĂ„gra olika alternativ som funkar till Bee’n;

Bee’ns egna:
Mer som en ÄkpÄse. Ej ombonad. MÄste spÀnna fast barnet med selen, och inga bÀrremmar finns till. Inget alternativ direkt, för mÄnga nackdelar.

Phil & Teds:
Denna ska sitta jĂ€ttebra i Been, och passa hur bra som helst. MĂ„nga billiga finns att fĂ„ tag i. Men – de Ă€r jĂ€ttekorta! Bara 60 cm. DĂ„ faller ju Ă€ndĂ„ idĂ©n med att den ska funka nĂ€r Swiftens liggdel börjar bli liten.

Teutonia:
Denna Ă€r verkligen ombonad, och sitter hyfsat i Bee’n. Men det ser direkt roligt ut med den stora mjukliften i lilla vagnen, och den Ă€r nĂ€stan FÖR rejĂ€l – fĂ„r man ens i den i varukorgen?

Bee Cocoon uppe till vĂ€nster, Phil & Ted nere till vĂ€nster (hittade ingen bild med den i Bee’n trots att mĂ„nga verkar rekommendera denna kombo) och Teutonias stooora till höger.

Det kanske finns andra ocksÄ. Har ni nÄgra mjuklift-erfarenheter?