Svåraste julklappen att hitta

Stellas bångstyriga (men ack så söta!) hår kräver hårspänne. Det vore så trist att klippa av hennes lugg när den ofta ligger så bra åt sidan, och är sådär lockigt, flygigt gullig. Men spännena försvinner med ljusets hastighet så det går åt ett gäng. Det gör väl inget, men det är galet svårt att hitta nya, fina. De behöver inte vara ”fina” heller, men jag klarar bara inte av hello kitty och prinsessor. Usch!
Såhär ser det ut på HM. Inte ett enda spänne i normalt utförande och färg. Ge mig randigt, prickigt, grönt, lila, rosa, gult, rött – you name it – bara inte glitter, rosetter och gulligulligt!

Tofs är inte heller fel på Stella, men hon har börjat vägra ha något annat än gröna hårsnoddar – grönt är favoritfärgen alla kategorier. Blått kan gå någon gång ibland, men sällan… Alla andra färger på hårsnoddarna i multipacket ratar hon.
Inte heller lätt att hitta…  

Jag har gjort alla kedjorna idag och letat framför allt spännen, men behöver nog bege mig till Ica Maxi eller typ Glitter eller nåt. Jag tänkte att ett litet paket med massa snoddar och hårspännen skulle ge liten en liten nytändning gällande uppsättningar – för hon ser väldigt rufsig ut i håret mest hela tiden just nu…