Tillbaks från frysen

Idag har jag varit på återbesök hos barnmorskan. Jag tjatade till mig en lite tidigare tid, för jag vill så gärna få klartecken att börja träna, utan att äventyra något i hälsoväg. Kroppen har klarat mina promenader bra, både efter ökad längd och styrka – så nu vill jag börja köra på SATS igen.

Och tjoho!! – helt okej att börja igen! Jogging och hopp får tyvärr vänta tills 3 månader gått sa hon (bye bye innebandyn 🙁 ) men lugnare pass och framför allt pass anpassade efter nyblivna mammor var okej.
Så idag har jag låst upp mitt frysta kort och bokat in mig på flera SATS Baby-pass. Imorgon gör jag premiär i Kungens kurva om inget oförutsett inträffar, och sedan är min plan att hänga i Sickla på detta pass varje måndag. Det var där jag gick mest när jag var hemma med Stella – perfekt avstånd hemifrån (och lagom att förhoppningsvis ha med en bebis som somnat i bilen) och bra att kunna kombinera med lunch och köpcentrumhäng ibland. Måndagspassen leds av Lofsan, som skriver en väldigt läsvärd och (framför allt) för oss nyblivna mammor härligt träningsinspirerande blogg.

SATS har förnyat sig sedan jag frös kortet för några månader sedan – ny logga och ännu viktigare – förbättrad iPhone-app.

Även shape borde vara okej att köra. Det ska jag fråga Lofsan om på måndag. Vore ju bra att kunna köra det på kvällarna på SATS som ligger några hus hemifrån – att vara ifrån Max en dryg timme borde funka utan problem.