mindstory meditation i Stockholm boutiquestudio studio

Mindstory – en ny studio med meditation i Stockholm

I december öppnade Mindstory – en studio med meditation i Stockholm. Som grundaren Johanna själv säger; en boutiquestudio i centrala Stockholm, som gör meditation mer tillgänglig för alla. I studion erbjuds korta meditationsklasser under ledning av olika instruktörer som har olika inriktningar. Varje klass är 30 minuter lång och har olika fokus som till exempel Heart, Intention, Connect, Breathe och Clarity. Perfekt för att dyka in under en paus i jobbdagen, för att fokusera inåt och hitta lugn. Meditation – som syftar till att skapa ro i hjärna, kropp och själ.

We are creating a fusion between ancient meditation traditions, modern mindfulness, loving compassion practices together with the latest biofeedback tools, beautiful sound healing and life expanding breathing techniques all in a modern setting.

Mindstory

Det känns tveklöst som att det ligger i tiden.

Min erfarenhet av meditation är begränsad – kanske lika begränsad som mitt behov av att stänga av och slappna av hjärnan egentligen är stor. Men hur? Visst har jag provat några appar några gånger, gjort någon prova-på-klass, svepts iväg på ställen som Yasuragi och snuddat vid meditation under yoga – men någon regelbunden utövare är jag inte. Däremot sneglar jag på de som verkligen hittat meditation nyfiket och inspirerat. Någon gång. Jag förstår att jag borde, inte för att jag borde utan för att behovet finns. För mig också, som för många. Tänk att på riktigt kunna vila hjärnan. Jag är övertygad om effekten.

Jag har kompisar som går upp tidigare och mediterar varje morgon, jag har vänner som är lärare och nu har min kompis Johanna – som tidigare gjort bästa sortens yoga tillgänglig i både mitt och min dotter Stellas liv – öppnat Stockholms nyaste och tveklöst mysigaste meditationsstudio. Jag beundrar Johannas mod och hoppas att Mindstory får uppmärksamhet och når sitt syfte – meditation tillgänglig för alla.

Meditation available to all.

We believe meditation being a part of life is a happier life.

Mindstory

Mindstory erbjuder klasser från tidig morgon till kväll, och du hittar fullt schema och bokning här. Boutiquestudion ligger på Regeringsgatan 83 i Stockholm – mitt i stadsbrus en oas av lugn. Gå in och snacka med Johanna om du har vägarna förbi och är nyfiken på mer. Här hittar du Mindstory på Instagram.

Mediterar du? Eller är nyfiken på? Berätta gärna!
Själv testade jag en klass på Mindstory just före jul, och kommer absolut att köra igen!