Sådär ja, nu är jag verkligen redo för den genomblöta mark som kommer bli ett resultat av plusgrader, efter all den här vintersnön. För idag hämtade jag ut mina nya gummistövlar.

Valde inte ens ett par gloss – men jag gillar de klassiska. Så antingen eller blev både och till slut, gällande mina funderingar för några månader sedan. Förvånad? Inte jag, antingen eller har jag aldrig varit särskilt bra på.

Det blev ett par helt klassiska Hunter i svart, efter mycket velande från min sida gällande vilken modell jag skulle ha. Jag tycker ändå att de klassiska är finast. Till dem köpte jag ett par fleecesockor i ljusrosa, så nu ska jag kunna ha dem även när det är något kyligare. Jag hade också svårt att bestämma mig av en mindre och större storlek, men jag tog den större (mogen va?!) och ska köpa en sula att ha i också.

Med risk för att bli en av många Kajenmammor med Hunter (nåväl, inte för att jag själv är mycket annat än sist i världen med att införskaffa ett par) så tipsar jag om siten Countryattire där klipp kan göras. Tack för tipset, Sandra! Drygt 700 kr gick ett par stövlar med inklusive frakt (som var gratis), vilket är betydligt billigare än 1250 i Sverige. På mindre än en vecka efter beställningen hade jag dem hos mig – inte illa!

Förresten, ”köpte” säger jag jag – det var ju en födelsedagspresent från min mamma. Tack snälla! 🙂