Söndagsmys och djurgårdsmatch

Vad tänker ni på efter den rubriken? En kväll framför solsidan med lite popcorn i skålen, efter att ha kollat på DIF’s kvartsfinal i hockeyn?

Nej nej, inte i min värld. Idag. För denna söndagskväll spenderade jag frivilligt i sekretariatet under en innebnadymatch, DIF B’s seriefinal, som började så sent som klockan 8.

Min utsikt från seket idag. Jag satt själ v idag (man är oftast två), och med många mål och flera utvisningar var det mycket att hålla reda på.

Så kan det vara 🙂 . Jag fick frågan av min kompis Jesse och eftersom hon fyller år just idag så kändes det som en tjänst jag kunde ställa upp på. Och lite småkul är det ändå att komma iväg och träffa innebandytjejerna och kolla på match också, även om det var en väldigt obekväm tid idag. Sen vet jag ju också hur svårt det kan vara att få folk till seket, det är en evig utmaning. Och nästa år är jag garanterat på plan själv!

Innan denna lilla övning (som DIF för övrigt vann klart och nämnda J gjorde både mål och ass) har en hel del annan söndagskvalitet hunnits med.

Helt fantastiskt väder idag, verkligen VÅR i luften, och besöksrekord för året i parken vågar jag påstå.

Dagen har innehållet sovmorgon (för mig), långfrukost med H’s familj, lekparkslek, träning på SATS (för mig, spinning & core) och middag hemma med några NY-vänner. Vi bjöd på en väldigt enkel (och därmed passande för söndagseftermiddags-middag om man vill hinna lapa sol och inte bara laga mat) men god pastarätt; Pasta med salsiccia och svamp . Lite plockmat inledde och snabba desserten Hallon&blåbärs-cheescake i glas avslutade.

Skön söndag har med andra ord avslutat denna ruggigt kvalitativa helg!