Kvällsbubbel

Lite ord en strid ström.

Imorgon har jag täntk debutera på minisats – dvs barnpassning på SATS – med Max. Jag ska köra spinning -core och han vara på barnpassningen. Vi får väl se om vi får ihop det. Borde packa idag, rackarns vad stressigt det kan bli om morgnarna när jag ska få oss alla klara – främst för att jag har så svårt att lämna sköna sängen och göra morgon. Sova är skönt, morgonmysa i sängen överlägset.

I förrgår trodde jag att Stella var krasslig och behövde vara hemma (ångrade mig i sista stund, tur det för fröknarna tyckte också att hon var pigg nog). Min värsta tanke om att ha båda hemma – eller rättare uttryckt, enda dåliga tanke om detta – var att jag inte skulle få till någon ordentlig promenad eftersom vi inte har någon syskonvagn. Sakna! Jag måste verkligen köpa en när jag är i NY. Men åh suck, va drygt att ha den på flyget (får man?!) osv. Och det går inte helt ihop med vår onsdagsdate-diskussion ikväll, vilket var budget inför resan. Ja, vi är ”home safe” men det är mycket pengar och inte läge för att kasta bort pengar på massa onödiga saker. Nåväl. Maten ikväll förresten var ett vinnarrecept från halv åtta hos mig till förrätt; Paj med brie och soltorkade tomater med ugnsbakade tomater mm till. Den var inte värd möda och alla ingredienser, varför vann hon undrar jag. Entrecote med varm rotfruktssallad (rotsaker i ugn, ruccola, sparris) till varmrätt. Några rutor mörk choklad fick duga som efterrätt. Mysig kväll iallafall.

Schemat med Max går sådär, för mycket emellan – storasystersjuka, läkarbesök och lite allt möjligt. Det märks när han ska sova, klockan kan vara 18.45 (igår) eller 22.30 (idag). Inte bra. För övrigt var han ett tum-barn igår och idag har han skrikit efter napp. Konstigt. Jag skulle föredra inget alls… men han får välja.

Många ord var det, jidderijadder. Nu tack och godnatt. Tack! Godnatt!

  1. Jag tycker absolut ni ska slå till på en syskonvagn!! Jag bara älskar vår Bountain Buggy syskonvagn. Vi använder den hur mycket som helst. Alltid på helger när vi ska någonstans och väldigt mycket som föräldraledig när man har båda hemma. Inte minst på sövningspromenader för Malte när Irma fick hänga på.. och detta hände ganska ofta efter dagishämtning också. För övrigt så älskar Irma att sitta bredvis Malte och tvärtom. Hon pratar och förklarar för honom och han tittar och lyssnar uppmärksamt på storasyster! När de har varandra tycker de att långpromenader blir så mycket roligare också.

    Ps. Vilken fantastisk resa ni har bokat!

    Kram

    1. Är ju SÅ mycket värt såklart, om man känner ett behov. Så himla svårt!
      Vad roligt att de gillar att sitta och prata.
      Är dock mer innne på en Phil & Ted, där en liten stackare sitter under… men jag vet inte. Så himla svårt!

      Kram

    1. Den verkar gryyyyym!
      Och där lär jag kunna göra en bra affär om jag säljer den sen. 🙂
      Fast undrar om inte den är väldigt liten…? Måste kolla in!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *