Idag vände sig Max ordentligt från rygg till mage, exakt 3½ månad gammal! Duktiga lilla kille. Jag var med Stella på toaletten och när jag kom tillbaks var han på väg och snart låg han med bara den där retliga armen i vägen. Med lite hjälp fixade han det. Jag la honom åter på rygg och gick in och stoppade ner Stella i badkaret och när jag var tillbaks låg han helt på mage med armen rätt och allt! En gång ingen gång, två gånger en vana… Eller?! Vi får väl se om poletten trillade ner eller om han hade flyt.

Vi har haft en mysig eftermiddag och kväll jag och mina små. De avslutade kvällen med att bada badkar ihop, så himla gulligt! Max somnade en stund före sju och Stella före halv åtta. Himla bra, själv som jag är och allt. Så det blir en lugn och skön kväll i soffan för mig. Jag gjorde nachos idag, himla gott, det enda negativa var väl att jag blev mätt lite för fort. Eftersom vi inte planerar att äta något mål hemma under helgen heller (typ) så får jag väl lämna plåten framme så H får lite nattmat när han dyker upp efter utekvällen med grabbarna ikväll. 🙂

Nu ska vi se om jag ska ta ett glas vin eller om jag nöjer mig med godis och upphälld cola light. Jag förtjänar visserligen ett glas för fredagsstämningen efter eftermiddagen och kvällen med mina hjärtan, och dessutom oljade jag resten av balkonghalvan här på eftermiddagen vilket var rätt duktigt måste jag säga. Vi får se, vi får se.