Balkong del #1

Så inbjudande vår innergårdsbalkong nu blivit! Där är det sol från tidig morgon till tidig eftermiddag, och den här platsen blir väl perfekt under vår och försommar för frukost eller förmiddagskaffe. I sommar förmodligen för varm… även om ”för varm” inte är ett uttryck som finns i min värld. Jag älskar varmt.

Gamla IKEA-möbler målade vita (får duga i år), båtkuddar (från tiden med båt) och dynbox från Rusta.

Fast balkongen är stor, den nu möblerade sittytan tar upp kanske en fjärdedel av den, så sittplats är inte det enda som ska finnas här. Hade det inte varit för resan hade det lätt blivit ett inköp av två utomhus-Fatboy (Fatboy Buggle Up), men i år får två sköna stolar (på inköpslistan) och Stellas fatboy funka. Snart på plats hoppas jag, i nuläget är där bara lite ”skräp” och Maxens dagssovarvagn. Men hey, det är ju bara april än!

Soffan vi vill ha till andra balkongen är dyr, och även om vi skulle vilja köpa den nu så tror jag kanske att vi väntar till nästa sommar. Mest av anledningen att vi då kommer ”känna” balkongerna bättre, och veta hur vi nyttjar dem och när. Onödiga köp och vilja att snart göra om är det inte riktigt läge för.