Vi  luftade lite New York-shopping igår, både Max och jag.

Max hade det mysig i en ny mjukisoverall från Ralph Lauren. Han har använt en mörkblå med gula detaljer flitigt tidigare, men den har just blivit lite för liten, så perfekt med en ny liknande i storleken över.
Max accessoar igår var en napp. Jajemen, lagom till han passerade femmånadersstrecket blev han mer för det där med napp. Nödvändigt va 😉
Han vill helt enkelt ha den ibland när han ska sova. Han tappar den kort efter att han somnat, sover utan och när jag gett mat på nappen vill han sällan ha den igen.

Max har piké och solhatt från HM till sin RL-mjukisdress. Den här dressen köpte svägerskan E när hon drog till Woodbury Commons – outleten utanför NY. Rea på rea på rea. 10 dollar… 65 sek typ. Inte så illa, minst sagt. 🙂

Jag köpte inte så mycket vanliga kläder åt mig själv i New York, men ett något transparent linne med guldiga typ spetsdetaljer från Urban Outfitters och ett par jeans från Levis kom iallafall med hem. Levis har ju en smart marknadsföringskampanj med att det ska finnas en modell för alla, oavsett kurvor. Så deras modeller heter ”curve” i olika typer, typ bold curve, demi curve, slight curve, supreme curve. Det var lite roligt faktiskt, för det funkade verkligen så. Ett butiksbiträde mätte mig över midja, höfter osv, och sa sedan vilken modell och storlek jag skulle ha – och det var helt rätt. Jag testade andra par också, men det var de hon sa som var helrätt – demi curve (med raka ben).
Levis är ju verkligen billigt i USA, strax under femhundralappen. Obs, besök de ”riktiga” Levisaffärerna, deras Flagship stores, inte de som har en massa annat junk. Min favvobutik ligger mittemot Bloomingdales, där har jag handlat många gånger och denna gång handlade jag mina och även några till H som trivs i 511 skinny.

Igår var jag redo för rosékväll med kajenmorsorna, i mina Levis, linnet, träskor från Moheda, skinnjacka från Rock’n’blue och handväska från Marc Jacobs.
En mycket trevlig kväll, som alltid i det härliga gänget!