Fantastiska dagar

Alltså, våra senaste dagar hos fam F på Vindö har varit så galet bra. Galet bra verkligen. De har Alexander som är precis ett år yngre än Stella, och de leker så bra nu – kul att se. Också på besök var familjen B, som har en son som är knappt 1½. Lite mindre intresserad av att leka tillsammans, han är för liten ännu, men en riktig goding. Så till att börja med har det varit fyra så härliga små barn som hängt omkring och gjort allt det där som hör en barndoms somrar till. Sprungit nakna på mjukt gräs, haft springtävlingar, badat i havet, badat i insjön, hoppat i vattenspridare, spelat fotboll, byggt sandslott, blåst såpbubblor, suttit på en filt på stranden och ätit pasta och köttbullar från en liten burk, överdoserat vattenmelon och kex, osv osv osv.

Vi vuxna har haft hur trevligt som helst. Mycket roliga samtalsämnen, allmänt trevligt, god mat, skönt häng.

Vädret. Vilket väder! Det har varit helt underbart, rejäl värme från morgon till kväll och bara sol. Så det har varit strandhäng hela dagarna, och vi har varvat havet och insjön. På båda ställena härliga sandstränder så barnen kunnat leka skönt i sanden. Sen kan man ju inte tro att det är sant, men många och långa tillfällen har vi alla vuxna kunnat vila på stranden. Läst böcker, sovit. Att det är möjligt med fyra små i sällskapet är ju helt sanslöst, jag trodde inte det gick! Barnen har liksom lyckats sova samtidigt, och Stella har då också behövt en paus och vilat i vagnen med iPaden. Ren rehabilitering!

Jag och Lin var ute på en skön löptur igår, och följde upp med styrketräning på tomten samtidigt som H och K körde ett crossfit-pass. Då gör man sig lätt förtjänt av ett insjödopp på kvällskvisten följt av rosé i glaset i väntan på grillningen.
Igår sov dessutom alla fyra barnen före kl 20, så vuxenkvällar har vi också haft.

Familjen F är så fantastiska, gästvänligare finns inte. Vi är så enormt tacksamma att vi fick komma och njuta några underbara sommardagar som lätt hör till semesterns absolut bästa. Tack!