Bugaboo Donkey på Bonti

Imorse var jag medbjuden på ett event av gulliga träningsmamman Lofsan.

Bugaboo Donkey har nämligen (äntligen!) gjort sitt intåg på den svenska marknaden, och med anledning av det hade Bonti ett arrangemang med flera representanter från Bugaboo.

Jag droppade in lite sent – det började redan 9 och då lämnas ju Stella på förskolan. Men det fanns gott om god frukost kvar att njuta av.

Fast det enda jag lyckades få i mig var en god smoothie och lite kaffe. Nåväl. 🙂

Deras designer (som såklart är holländska liksom märket) presenterade vagnen och alla dess finesser. Oj vad den har finesser. Alltså, om en vagn var en anledning att skaffa en trea snabbt så skulle jag inte tveka. Nu funkar det ju dock inte så i verkligheten, tack och lov. 😉
Sjukt fin är den iallafall och jag har ju haft möjligheten att klämma på den i verkligheten redan tidigare – i New York i juni. Då de fanns i lager, bara att köpa och ta hem… Även om förnuftet segrade då eftersom jag konstaterade att Stella skulle varit för stor för den. Ja, så är det ju, tyvärr.
Men en hundvalp bredvid Max kanske?  Fast just ja, den går också bort, jag avskyr ju hundar. Synd.

Lofsan som faktiskt är en Donkey-ägare (hon har två söta killar med bara 14 månaders mellanrum) berättade lite om sina erfarenheter av vagnen för gästerna, mestadels journalister och bloggare.

Givetvis blev det en live-visning också. Ser ni vem som har den vackra kulan till höger?

Sen fick vi som var där en grymt fin present. Apropå att jag skrev om skötväskor så sent som igår och hävdade att jag inte ska byta ut vår Gucci och generellt aldrig använder skötväska nuförtiden… Jag är redo att ändra mig där. Vi fick en Bugaboo Bag, dvs Bugaboos skötväska. I vitt läger. Sweet!
Jag fick ju lov att kolla lite snabbt och värde är 1400. Jojo. Som sagt, jag tror allt jag omvärderar det där med skötväskeanvändandet. Och lägger Guccin på Tradera, jag menar, den här är ju hur nice som helst och så kul med nytt! Hur fin som helst med Bee’n i offwhite är den också. Jag behöver nog ägna det här ett helt inlägg känner jag.

Det var en fin start på fredagen det! Och jag tackar Bonti och Bugaboo, och framför allt Lovisa, för det!