Alltså det regnade inte bara lite lätt imorse. Det stod som spön i backen, helt utan uppehåll. Monsunkänsla typ.
Men en rolig aktivitet missar vi inte för det, såklart, så till Aspuddsparken tog vi oss.

Där hade ett par av mammorna ordnat med en sk ponnygrupp, vilket innebar att vi förbokat en egen ponnyridning. Det uppskattades såklart enormt av barnen, och Stella red entusiastiskt som vanligt. Trots spöregnet. 

Sedan hade vi planerat korvgrillning, men det där regnet var ingen sugen på att vara i längre än vi behövde… Så vi intog istället korven inomhus (några mammor brassade på ute på grillen och levererade, schysst!), där ena rummet har bord och stolar och det andra rummet har en massa leksaker. Dock liten yta, så vi tog kanske över lite väl. Efter en stund var det bara vi kvar liksom. Hm. Undra varför.

Här är vi. Några av oss. Kaos? Hm. Då skulle ni se i lekrummet när barnen satte igång… 🙂

Som alltid med ett stort gäng treåringar på liten yta – med nya leksaker (som ej fanns i ett tiotal exemplar om man säger så) så var det upp och ner. Minst sagt. Höga skratt blandat med illvrål och bråk. Jodå. Sitta och ta hand om de små och tro att de stora klarar sig själva kan vi glömma ett år till eller nåt. Ett ordentligt kaos däremot är det lika bra att vi vänjer oss vid.

Trots en hel del utbrott och uppfostran (inte minst för egen del, Stella var verkligen allt annat än på topp idag, suck) hade vi väldigt trevligt och en riktig kanonutflykt denna dagisstängda dag.