Kvällens Check inkluderar bokat boende på Fiji (tjoho, nu känns det så braaaa!), fixat tillfällig eftersändning av post, mailat lite nödvändigheter och lagt upp ett gäng auktioner på Tradera. Duktigt!

Så med allt resefix så är det kanske konstigt att samtidigt bara toook-längta efter riktig höst?! Men det är ju just det, att jag vill hinna njuta så mycket höst och kyla så jag blir trött på det sen! Jag älskar hösten, det är inledande vintern jag vill slippa.

I förra veckan ekiperade barnen sig med nya mössor modell varmare – typ oktobermössor.

Stella fick själv välja på Polarn och Pyret och det blev såklart en grön. 🙂 En perfekt dagismössa.

Betala själv, såklart.

Simpel men fin.

För Max är det lite svårare att välja själv, men eftersom han inte skrek direkt och drog av sig den här mössan så tar jag det som ett medgivande. Är jag elak mot mitt barn månne… men jag tycker det är gulligt med mössor som är mellanting mellan söta och ful-roliga. I vissa fall. Som detta. 🙂

Framför allt praktisk såklart!

Med 20% på valfri vara och en bonuscheck på det så blev det en rätt billig historia. Som den mesta höstshoppingen i år, för vi köper inte ens vinteroverall som ju annars är stora snackisen i mammabloggarna för tillfället. När vi kommer hem i februari så finns säkert en del på rea om de befintliga är för små.
(Ps, fast hade jag köpt overall skulle det lätt bli en Gneis! Bästa och mest prisvärda overallen! Vi var enormt nöjda med förra årets.)