Mot höst

I Dalarna i helgen skymtade man faktiskt en del nya färger i träden, men längs Årstaviken är det fortfarande genomgående grönt. Men visst börjar luften bli klarare och graderna bli sådär skönt höstbehagliga.

I vagnen funkar ännu en fleecefilt, inte så lite mysigt under den!


I Swiften som numera körs när det är långpromenad på agendan, så himla skön att köra, jag tröttnar aldrig! Max sitter så bra i den nu också. Så när det vankas skog och/eller sovning föredrar jag den!

Ikväll har jag dock satt i lammskinn i vagnen, så det värmer lite ytterligare. Samtidigt som det ju ska cirkulera luft och inte bli för varmt. Mysigt.

Dagens promenad gick som varje torsdag till babysimmet. Det är verkligen så enormt kul med Max! Det var roligt med Stella också men ändå inte fullt på samma sätt. Hon var yngre, gick kursen när hon var 3-6 månader, och det blir inte riktigt samma sak. De är också så trötta efteråt då så jag upplevde det mer som att det tog på mina krafter med hela planeringen och sånt runt omkring.

Max älskar babysimmet. ÄLSKAR. Det är så enormt kul att se och jag njuter så av varje sekund i vattnet! Han älskar att sitta på en matta och själv hoppa från sittande ner i vattnet, dyka lite och sprattla sig fram utan hjälp en bit under vattnet, innan jag tar emot honom. Sen kommer han upp med värsta flinet. ”En sån där som man kommer få hejda framöver”, som instruktören sa idag. Vi får verkligen vara med när vi är vid pooler i vinter… annars kryper han nog dit och hoppar i!
Nu har de också lärt sig att åka på en rutschkana ner i vattnet. Sist testade de för första gången och idag repeterade vi och Max låg själv en bit upp och tog fart på mage ner för kanan och plums i vattnet, och sedan samma sak där med dyk själv och några bentag under vattnet. Så imponerande, och framför allt så otroligt kul att han gillar det så mycket!  
Det ska bli väldigt roligt sedan på resan att se hur han tar sig fram med Cherek-ringarna. Han kommer nog snajda om från magsim till ryggsim utan problem.

Jag älskar torsdagarnas babysim och den härliga rutin vi har då med kyrkisfrukost, skogspromenad och sim. Bästa dan på veckan!
Idag saknade vi kompisarna T&T dock. Nästa vecka är de tillbaks, yayy!