Intensivt, intensivare, roligast

Oj, vilken dag vi haft.
Till att börja med så inträffade något som i princip aldrig hänt. Jag behövde inte hämta Stella på förskolan! Mina föräldrar anlände med tåg mitt på dan (ihop med kusin Nils) och åkte direkt och hämtade Stella. Bara en sån sak var ju lyckad. Stella hade till och med förklarat för sin lärare att hon inte kunde följa med till parken, för ”snart kommer min mormor och Nils så då kanske de inte hittar mig”. Sötnöt! 🙂 Sen drog de till Naturhistoriska och hade en härlig eftermiddag med dinosaurerna. Väldigt, väldigt populärt!
Själv hoppade jag den aktiviteten och hade en hel föräldraledig dag med Maxen.

Kyrkisfrukost, 35-min powerwalk till Gullmars med lite kort sömn för Max, babysim (så kul som vanligt!), t-bana till Kungsholmen. Där väntade lunch och lekdejt hos en kollega. 4 småttingar mellan 7 månader och 1 år. Max somnade aldrig efter badet konstigt nog (och sov ju bara kort imorse), så det var grymt imponerande att han mellan 12-15 höll sig vaken, på toppenhumör som vanligt och hade såååå kul. Så ruggigt nöjd unge, jag förvånas fortfarande varje dag. Trevligt värre var det också, såklart! Halva meningar som vanligt, men men. Det lär det bli ändring på om 4 månader när vi alla jobbar igen, haha. 🙂
Sen tog vi en promenad på nära en och en halv timme. Underbart väder, och så vackert vid Karlbergskanalen!

När vi kom ut från kollegan somnade Max innan jag ens hunnit röra vagnen… Och han som är dålig på vagnsovning var sedan helt utslagen i nära två timmar. Vagnrekord tror jag allt, och jag är inte förvånad efter den dan! Han vaknade till säkert 6-7 gånger (som sagt, lättväckt i vagnen) men kollade bara lite vindögt och slog igen de blå igen. Haha. Med nappen på sne, helt utslagen.

En galet mysig dag, och först strax efter 17 var vi hemma igen och välkomnade snart hem de där glada dinosaurieskådarna. Efter minst sagt en heldag på rull.

Nu har vi en kantarelltoast i magen och ska snart slänga ner 3 barn i sängarna innan vi käkar lite kycklinggryta. Finfina torsdag!