Jag och mitt bi

Hej från Maxen!
Jag skriver en liten hälsning till Tove. Hon har kollat på en Bee till sin lilla kille som är lite mindre än mig, men som typ slog i axlarna i sidorna. Vi tror nog att det var en äldre modell av Bee, men jag åker Bee PLUS. Den är nog lite större isåfall. Visserligen är Toves grabb en son till en väldigt bredaxlad hockeykille. Något sådant påbrå har inte jag, utan mitt huvud är nog fortfarande bredare än mina axlar, men lika glad är jag för det.

Min mamma har lagt i ett lammskinn i vagnen nu, och det är hur mysigt som helst. Jag har stor plats men det är ombonat och skönt. Mamma tycker att sufletten på gamla been verkar bättre än den på plus-en, den gamla har mer ombonad och lite längre suflett och den jag har är mer öppen liksom. Jo… jag kan störas ibland och vakna lätt, fast å andra sidan är jag ganska lättväckt även i min (eller syrrans) UJ som har en superstor suflett och är jätte-ombonad. Så jag vet inte jag. Häng för en filt, vad är problemet, liksom?! Och när jag väl är trött så sover jag väl. Inga problem.

Ni ser ju att jag har gott om plats, trots att jag är en stor kille (om än med ganska smala axlar). Jag kan nog ha den här vagnen till jag är kanske 2½ eller nåt. Fast då får man ju dra ut ryggdelen lite, det kan man göra på PLUS-en men inte den gamla, så därför kommer min vagn räcka längre. Nu ligger jag med benen på sittdelen som är utdragen på max, men när jag blir större och sitter framåt så kommer mamma skjuta in den och så får jag använda fotstödet som bara funkar när man sitter framåt. Lite knäppt just det faktiskt. Och sen saknar jag en bygel, det vore nice!

Ja, jag trivs i min vagn. Och så gillar jag mina fina tossor från Bart’s också. Fast det kanske inte hör hit..?

När vi går skogspromenader får jag oftast åka UJ istället, men i stan och till vardags vill mamma ha mig mot sig. Och kunna köra enkelt med en arm. Hon ser rätt snitsig ut när hon enkelt glider runt i affärerna och ute på asfalten. Eller ska i med vagnen i bil. Superdupersmidig. Kanske bäst i klassen?!
När vi går genom skogen till babysimmet skumpar det en del men hon tar sig fram rätt bra ändå. Dessutom packar hon en hel massa i korgen under mig, mer än i UJ-n vilket är konstigt men sant!

Ja faktiskt. Har man en lite större ordentligare vagn så är nog ett bi det absolut bästa komplementet till den. Det tycker jag. Och min mamma.