Godaste någonsin och praktisk bebispryl

I förra veckan fick Max smaka färsk ananas. Snacka om hit! När jag tog bort den för att t.ex ta bort lite skal blev han helt tokig och arg på mig, ville bara ha meeeeer. Lätt godaste han någonsin smakat.

Jag har inte alls fattat vad detta varit tidigare när jag sett det i butiker;

Men helt plötsligt föll poletten ned (med hjälp av Helena 🙂 ) – man lägger i frukt/matbitar eller så i nätet och sen kan bebisen käka på det bäst den vill utan att riskera att få sig för stora bitar och sätta i halsen. Supersmart ju! En sån kan jag lätt tänka mig att köpa om jag springer på det igen. Perfekt till man inte sitter i ett kök och slabbar utan typ på en strand någonstans, och kan lägga i t.ex vattenmelon – som ju också lätt går sönder i för stora bitar för en nästan-tandlös bebis.


Munchkin Fresh Food Feeder
Fresh Food Feeder har ett greppvänligt handtag och en nätbehållare som gör att barnet kan få i sig färsk eller tillagad mat utan att riskera att sätta i halsen.
Lägg i en bit frukt, grönsaker eller kött i nätbehållaren och tillslut den. Barnet kan sedan tugga och suga själv och få i sig färsk mat i lagom stora bitar.
Fryst frukt är perfekt när barnet får tänder då det svalkar samtidigt som barnet får i sig god fruktsaft.