Vilken helt underbar höstdag det varit idag, totalt klockrent väder med femton plus och strålande sol. Ljuvligt. Såklart lite uteaktivitet på agendan då. På eftermiddagen åkte vi till Nyckelviken och träffade upp Carro & Elea. Vi var ju inte ensamma där, fick parkera allra längst bort – men det var på sitt sätt lika bra, för det var skönt att få en ordentlig promenad.

Så fint där som alltid, och nog börjar träden skifta lite allt.

Djuren är ju alltid lite poppis också, här de gigantiska grisarna.

Max har varit missnöjd idag, ovant måste jag säga. Inte ens i ergon var det utan lite bök då och då. Men han kollade iallafall också lite på djuren och hängde med som vanligt.

En eftermiddag i Nyckelviken är såklart inte allt vi roat oss med idag, var det någon som trodde det? Givetvis har vi varit på språng konstant. Imorse åkte jag och lämnade barnen hos kusin G i Bromma. Sen fick jag ett par timmar själv, då jag hade en inbokad ansiktsbehandling på Kungsholmen. Sååå ljuvligt och välbehövligt, och skönt att slappa i 1½ timme! Även om det är lite lustigt när det blir omständigheter som idag, stressa till stället, slappna av på beställning, stressa därifrån typ. 🙂 När jag ändå var i krokarna passade jag på att hämta ut Max pass, och sen hämtade jag barnen. Tack sötaste M och A för att ni ryckte in!

Vi rullade mot Nacka, och Stella ville såklart ha lördagsgodis. Inte helt lätt att lösa sådär på rak arm, att ”svänga förbi” och fixa sånt är inte riktigt samma grej som i Borlänge. Det blev svänga förbi ett Ica Kvantum i Sickla som typ hade besöksrekord eller nåt (galet, folk, gå ut i naturen istället!!!). Det tog väl en timme, och vid kvart i två fick jag i mig dagens första energi i form av en korv utanför Ica, inte bra.

Oavsett, dagar som denna får man ju energi av, och Nyckelviken är verkligen ett mysigt ställe att helg-hänga på!