I förra veckan slängde Max iväg sin mössa på bussen (märkte jag efteråt alltså). Det är fortfarande läge i luften för en tunnare mössa och jag älskar mössor. Det absolut roligaste barnplagget, en fin mössa höjer vilka kläder som helst.

Så jag letade stan runt efter en fin. Kammade noll. Det visade sig att jag gick över ån efter vatten som det brukar heta. På kyrkis hängde nämligen en annons under väggen med ”säljes” som finns där. En tjej som också hänger där är tydligen värsta fenan på att göra snygga prylar – och då framför allt mössor.

Kolla in på hennes blogg, som finns på adressen http://larras.blogspot.com/. Helt ljuvliga mössor (för 150 SEK i nuläget, perfa). Hur underbar är inte ugglan? Dinon? Apan? Krokodilen? Blomman i ljuvliga tyger? Kort sagt, alla. Stella har lite väl många mössor redan så dessvärre får hon klara sig i dessa spartider, men Max som sagt. Till honom har jag lagt en beställning på ”en glad jäkel” i färgkombon nedan (detta är alltså Max mössa, klippt men inte sydd ännu). Hur snygg?! Och liksom passande för honom på alla sätt och vis. 🙂 

Mössorna är alltså färdiginköpta och Lina ger dem en personlig touch genom att sy på fina figurer i härliga tyger.

Lina Arras Textil och Design. Lägg på minnet.