Som jag redan berättat så är Stella heeeeelt galen i att skriva nu. Hon vet vilka typ alla bokstäver är, hon sitter länge på sitt rum och övar på att skriva dem, och sedan ett tag kan hon skriva sitt namn (och Max) helt själv utan att titta på något. Som de säger på dagis “vi sa att vi skulle skriva namnen på teckningarna, men då sa Stella ‘Det har jag redan gjort!'”. 🙂
Stora grejen nu är också att hon vill märka allt. Tack och lov har hon insett att hon inte får skriva sitt namn överallt utan att jag sätter en klisterlapp på saken och så får hon skriva där. Eller ja, när ytan är liten säger jag att jag kan hjälpa henne, men se det får jag inte. För hon tycker inte alls att det är svårt att hålla sig inom ramarna.

Jag sprang på en pysselbok med fokus på bokstäver och att skriva, plus att det var en massa kul med klistermärken mm. Det vore ju perfekt på flyget tänker jag. Men, det var bara små bokstäver i boken. Jag trodde alla barn började med stora bokstäver? Det känns som att små bara skulle förvirra för henne, så jag köpte inte denna. Någon som vet någon annan bra bokstavsbok man kan pyssla med, och som har stora bokstäver?

Update: Jag letar på bland Läroböckerna på Lekmer och hinner kanske med en beställning. Finns mycket att välja på. Samma som ovan men som heter “Jag övar på bokstäverna” verkar vara samma men med stora bokstäver. Ska jag kika efter i veckan, för dyr frakt på sajterna.

Följ mig!

Mer läsning...
Cherekringar – runda armpuffar för barn