Framgångsföretag och mini-shopping

Alltså, Apple. Så sjukt coolt företag.

Det finns en Apple-butik som är coolare än coolast, och det är glasburen på Manhattan, där 5e Ave möter Central Park.

Men, efter mitt besök i Hong Kong kan jag iallafall konstatera att även om glasburen i NY är i en klass för sig finns enormt coola butiker i divisionen under också. Som denna i IFC.

Flera plan, stooor yta. Och utsikten? Jeeez!

Se ni skylinen?

Denna är utsikten alltså.

Mycket folk? Skulle tro det.

Shopping då, njäe. Blev lite sugen att köpa 4GS och invänta ny från jobbet (som det är dags för) tills en 5a finns och då sälja 4GS-en… Men sunda förnuftet fick vinna.
Jag behöver den inte. Och på såna här resor kommer jag verkligen till insikt (på nytt) om vad jag egentligen tycker om onödig lyxkonsumtion. Det finns så mycket som gör mig lyckligare. Som tid med min familj och upplevelser. Jag prioriterar det framför prylar.

Såe näe. Det enda kassören fick slå in i sin iPhone (jepp, kassalös butik, de körde allt via sina telefoner) var en kortläsare för kamera till iPad så jag han läsa över bilder nu på resan. Kostade 200 SEK, när jag kollade hemma innan vi reste har jag för mig jag läste drygt 400 SEK i Sverige?!

Men Apple… Gotta love it.