Etapp 1, Auckland – Taupo; Att starta husbilresan

Jamen sådär ja! Då är första dagen som campare avklarad. Helt sjukt att vi som enormt orutinerade sådana just stuvat in alla prylar i en husbil för att spendera en månad i den. Vad hände, liksom, hur tänkte vi där (igen)? 🙂

Vi hämtade den stooora bilen i förmiddags. Inte så tidigt som vi tänkt eftersom det åter igen blen sovmorgon, men men. Vi inledde med handling av det nödvändigaste på första stora stormarknaden. Vi fyllde förstås en hel vagn med grejer och det tog på krafterna på inte minst Max som slocknade sittandes i kundvagnen.

Etapp 1 blev Auckland – Lake Taupo

Lite för lång med tanke på att vi kom iväg först kl 14, förstod vi redan på förhand. Men barnen höll hyfsat humör (Stella rakt igenom bra, Max ett par bryt). De sitter i stolar bak, konstigt.. Men så funkar det (här sitter de framåt från 2 år dessutom och vi fick be extra om child seat istället för booster seat åt Stella).


H var en stabil förare som alltid och kom snabbt in i vänstertrafiken.


Superbra vägar, omkörningsförbud (vi var ej poppis…) och sen växelvis dubbla.


Sen äääntligen tornade sjön och staden upp sig, just som Max tröttnade totalt.


Sen installerade vi oss på campingen vi kollat in och drog igång lite grill på de gemensamma grillerna. Och nu, sång och gitarr vid dessa, mysigt – Ja!